Friday, June 26, 2009

S80P30: 79,8 kg

Jag kan ärligt säga att jag inte tagit mig i kragen, inte det minsta. Jag är riktigt förvånad och tacksam att jag fortfarande lyckats hålla mig under gränsen.

Hur blev det då så här? Jo för det första så blev det ju midsommar med allt vad det innebär och dessutom fyllde lillkillen år och firades med kalas i flera dar och efter det så har kylen varit "full" med tårta och mockarutor som nödvändigtvis måste ätas upp. Och som någon kanske märkt så är det dessutom ganska varmt och lite glassar känns inte helt fel.

Nu är det sex veckor kvar, egentligen ville jag ju kommer ner till 77 kg tills dess men det ser ju inte riktigt ljust ut, fast än finns det tid att "shape up", som Kishti skulle ha sagt...

Friday, June 19, 2009

S80P30: 79,8 kg

Okej det var när gränsen det här. Jag slappade helt klart till lite under och efter Stockholm men nu är det dags att ta sig i kragen igen.

Friday, June 12, 2009

S80P30: ??,? kg

Jepp, fortsatt semester och i morse hade jag inte heller vågen till hands så därför ingen uppdatering. Däremot kan jag meddela att det inte verkar ha hänt några stora saker med vikten trots ett långt Stockholmsbesök. Det faktum att jag har "magafari" att tacka för det är väl mindre skoj...

Friday, June 5, 2009

S80P30: ??,? kg

Nu är det semester och Sub 80 Post 30 har också semester, både den här fredagen och nästa. Sen blir det hårda tag igen! Jag har helt enkelt inte tillgång till vågen jag brukar väga mig på så det är lika så bra att inte väga sig alls.

Låg temperatur i Stockholm

Nåja, nu är vi i Stockholm då! De flesta skulle väl säga att det är dåligt väder men vi tycker faktiskt det duger för oss. Kallt, blåsigt och lite regnigt men det är ju faktiskt helt ok så länge man kan gå in och värma sig i någon affär mellan varven. Den grabbigare delen av familjen gjorde stan på egen hand i förmiddags och affärsbesöken blev därefter:

- ELFA (köpte en AVR Dragon och testade en trevlig värmekamera på Arvid, se bild)
- Cykloteket (KlickFix-fäste, cykelkalsonger, sadelväska)
- Kvarterskiosk (lösgodis)
- McDonald's (BicMac + Cheesburger)
- Naturkompaniet (bara titta)
- Hemköp (mat)

Jaså inga klädaffärer? Eller ska vi säga, renodlade klädaffärer. Näe, inte idag. ;) Och affärsutbudet och framför allt trafikfordonsutbudet måste även ha passat den yngre i grabbgänget för han var precis lika nöjd då vi kom hem som då vi gick iväg i morse trots att han suttit mer än fyra timmar i sträck i barnvagnen (förutom vid McD).

Imorgon tar vi tåget till Uppsala och ber snällt om en sovplats hos vänner, sen tillbaka till Stockholm för fler äventyr.