Friday, November 30, 2012

Vecka 16: 83,2 kg

Kurvan har i alla fall slutat peka så aggressivt uppåt. Det skulle gälla att få in lite bra rutiner nu innan jul.

På resan bodde vi i Breda som är en mysig stad som ligger ungefär 1 timme med tåg söderut från Amsterdam. Direkt innanför ytterdörren vid hotellet blev man påmind om vad som är en helt normal trappvinkel i Holland. Tur att jag inte hade någon stor väska att släpa upp...

Vecka 15: 83,5 kg

Det bästa med Holland är nästan cykelkulturen. Cykling är så normalt där. En av lärarna vi pratade med på skolan vi besökte hade 24 km per väg till jobbet som han cyklar. Och alla lådcyklar! Eller varför inte denna Surly Big Dummy med plats för fyra personer.

Thursday, November 22, 2012

Vecka 14: 84,5 kg

Imorgon är det resdags! Det blir en liten tur till Amsterdam och Breda men kollegorna på jobbet. 2005 var jag på U2-konsert till Amsterdam i juli men jag räknar med liiiite ruggigare väder nu! Dessutom sitter jag här och har lite stegring för tillfället...hoppas det reder upp sig tills imorgon!

Sen efter resan har jag tänkt ta mig i kragen med den där grafen till höger. Den pekar ju åt all världens konstiga håll.

Wednesday, November 14, 2012

Vecka 13: 83,5 kg

Nu lånade jag kallt en av dina bilder Mia för jag tyckte den såg så härlig ut. Jag börjar riktigt länga till att snön ska komma (tillbaka, bilden är tagen för 2½ vecka sedan).

Nu är mitt 10-gångers kort till FC slut men nu är jag riktigt sugen på att fara på lite spinning till JG igen. Och det kan nog behövas så som viktkurvan ser ut för tillfället.

Sprang för några kvällar sedan in till stan för att hämta cykeln och det gick bra, till och med riktigt bra. Cirka 5 km blev det nu börjar jag smått försiktigt lita på att mitt knä kanske klarar av löpning i alla fall? Tänk vad trist att jag sprang så länge med fel typ av skor, det tog verkligen ett bra tag att bli kvitt problemen de ställde till med. Det var väl investerade pengar att vara och kolla upp vad som var problemet.

Thursday, November 8, 2012

Vecka 12: 82,5 kg

Sitter och drömmer om kommande långrundor. Flerdagsrundor är ett nästan oprövat begrepp för mig hittills. En endaste gång för att vara exakt. Och den gången släpade jag på hopplöst mycket utrustning.

Jag hade en dröm att cykla till Åbo och det gick vägen. Sen ville jag cykla till Ryssland, det gick bra det också. Så varför inte cykla till Nordkap? Det borde väl gå? Fast inte på en dag förstås...men tre? Hmmm...